december programma in Café De Schot

Zaterdag 13 december, 13.00 uur
Superleague weekend in Cafe De Schot. Darten op top niveau. Vandaag speelt De Schot I thuis tegen The Switch DSWN Den Haag met Remco v. Eijden, Bas van Elk, Niels Stuiver, Erwin Renkema, Rade Pavlovics, Jimmy Hendriks, Marcel Ruiters, Kevin Heine en Darryl Fitton.

Kleurrijk Winter Feest
Een groot feest georganiseerd met bewoners en ondernemers van de Zuiddijkbuurt. Alles staat in het teken van kleurrijk en natuurlijk om de winter. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd en er is een gezellige markt. Het evenement start om 14.00 uur en zal rond 20.00 uur eindigen.
Cafe De Schot heeft warme chocomelk met slagroom, Gluhwein, koffie en thee en een lekker broodje hotdog!!!

Ook s’avonds de finale van de Seanse Master. Eén en al gezelligheid vandaag bij ons in het Café.

Maandag 15 december, 20,00 uur
170 toernooi met mystery finish. Op de koude donkere december avond, een heerlijke avond om een te trainen. Café open om 19,00 uur, start toernooi om 20,00 uur.

Zaterdag 20 december, 13,00 uur
Suoerleague weekend met De Schot I thuis. Zij spelen op het hoogst haalbare niveau wat te gooien is in Nederland. Kijk ook voor de uitslagen op teletext pag 623.

Maandag 22 december, 20,00 uur
170 toernooi met mystery finish. We zijn om 19,00 uur open, toernooi start om 20,00 uur en is rond 23,00 uur afgelopen. Heerlijke trainingsavond. 2 x Consumptiebon bij 170 finish (alleen bier, koffie-thee en fris) en 1 x consumptie bij dubbele bull finish.

Woensdag 23 december, 21,00 uur
Kerstavond organiseren wij wegens groot succes vorig jaar wederom een karaoke avond. Wie heeft er zin om gezellig te komen zingen, dan wel een lekker drankje te drinken en met ons allen Kerst in te luiden.

Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij gesloten.

Zaterdag 27 december, 20,00 uur
Het grote kwalificatie toernooi plaatsing Saen Trophy. Op dit toernooi wordt er gestreden om de laatste acht plaatsen voor de Saen Trophy. Meer info volgt spoedig.

Laat een reactie achter