Café De Schot wordt Kwaremont Koerse Kaffee

Café De Schot wordt Kwaremont Koerse Kaffee!!!!!

Ons café aan de Zuiddijk in Zaandam is met zijn gezellige sfeer en zonnige terras een populaire trekpleister voor fietsers en wielerliefhebbers.

Iedere zondag vertrekt er om 10.00 uur een groep wielrenners samen met eigenaar Dave Schot voor een tocht door Noord Holland. Wil je de ploeg komen versterken op zondag, stuur even een mailtje of neem contact met ons op.

Maar nu schakelt Café De Schot een versnelling hoger. Ons Café behoort tot de selectie van 50 Belgische en Nederlandse Koerse Kaffees 2017.
Een Kwaremont Koerse Kaffee staat voor 2 zaken; koers en ambiance. Iedere race wordt uitgezonden en is te bekijken in ons café. De wedstrijd brengt heel wat volk op de been. Liefhebbers komen samen naar ons café om gezellig met vrienden naar de koers in het Kaffee te kijken. Et hangt een groter scherm en er is Kwaremont op vat, altijd vers en verfrissend!
De ideale plek om met vrienden de foute vlucht of ploegtechniek te analyseren tussen pot en pint.

In 2016 bestond het peloton uit 25 Koerse Kaffees in België en Nederland. Voor het seizoen 2017 zullen er 50 Koerse Kaffees in beide landen de kop trekken en ambiance verzekeren.
Kom zeker langs als je zot van wielrennen bent.

Natuurlijk organiseert Café De Schot ook dit jaar weer een echte koers, de Tour De Schot. Voor deze derde editie zal wederom een mooie tocht worden uitgezet over rustige landweggetjes en langs prachtige landerijen. Dit jaar zal ons peloton van start gaan op zondag 2 juli. Haal de kopman in je naar boven en fiets mee.
Er kan gekozen worden tussen 50 mooie of 110 soms zware kilometers Daarna is het natuurlijk goed vertoeven op ons terras aan de Zaan onder het genot van …………………………..

Voor de echte kopmannen / vrouwen, houdt onze site in de gaten want binnenkort organiseren wij een echte koers quiz waarin natuurlijk een mooie prijs te behalen valt.