Agenda september 2017

genda september 2017

Van vrijdag 01 september tot en met zondag 10 september is er kermis op de Burcht voor ons café!
KermisVoor de kinderen natuurlijk weer een kleine verrassing bij het drinken!
Op vrijdag 8 september natuurlijk weer een spectaculaire vuurwerk show op de kermis. Kom jij gezellig een drankje doen op ons terras.

Breek De Week gaat ook gewoon door in de maand september met uitzondering van woensdag 27 september. Iedere woensdag kun je voor een klein bedrag met ons mee eten en eet je wat de ” pot schaft” . Wij vinden het fijn wanneer je van te voren doorgeeft dat je mee eet. Op=Op.

 

Zaterdag 9 september
Kermis Karaoke
vanaf 20.30 uur. Met meer dan 10.000 nummers volop keuze om mee te zingen. Een professionele karaoke set met 2 grote schermen en 2 microfoons staan klaar om achter plaats te nemen. Zing jij gezellig met ons mee op deze avond en nodig je vrienden uit !
Karaoke 3

Zaterdag en Zondag 16 en 17 september
Dam tot Dam weekend met op zaterdag overdag de wandeltocht, zaterdag avond de Dam tot Dam by night en op zondag de hardloop wedstrijd en recreanten run. Voor ons cafe op de Burcht is een fan plein gemaakt waar verschillende optredens plaats zullen vinden en van alles te doen is voor de kinderen. Tevens enkele marktkramen en food trucks dus voor iedereen wat wils.

Zaterdag 23 september
Kwalificatie toernooi VI Saen Trophy 2018
Aanvang is 20.00 uur. Natuurlijk weer ranking punten en snoeppotten te winnen.
Spelsysteem is dubbel knock out

Woensdag 27 september
GEEN BREEK DE WEEK!!!!! Let Op!!!!!!