Agenda oktober 2022

Agenda oktober 2022

Zondag 2 oktober
Formule 1 Singapore om 14.00 uur op groot scherm te zien in ons gezellige café onder het genot van een hapje en een drankje

Zondag 9 oktober
Ook om 07.00 uur zenden wij de Formule 1 uit op groot scherm. Dit keer GP Japan waar Max de wereld titel wederom kan pakken. Natuurlijk vieren we dat met een glas champagne. Wil je komen kijken, geef het even door want wij zetten weer een lekker ontbijtje klaar om de race mee te beginnen.

Zaterdag 15 oktober
Een gezelligheid dart toernooi money in = money out onder leiding van onze Erik. Aanvang is 20.00 uur en inschrijven kan aan de bar vanaf 19.30 uur.

Zaterdag 22 oktober
Single dart toernooi en tevens kwalificatie toernooi Saen Trophy 2023!!!!! Aanvang van het toernooi is 20.00 uur. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur. Natuurlijk zijn er weer ranking punten te verdienen en snoeppotten te winnen. Wij zorgen voor een klein hapje.

Zondag 23 oktober
Formule 1 VS Austin om 21.00 uur en natuurlijk zenden wij dit uit op groot scherm, Mocht Max nog geen wereldkampioen zijn geworden dan heeft hij hier wederom de kans en wij champagne!

Zondag 30 oktober
De JODAAN AAN DE ZAAN. Vanaf 15.00 uur Amsterdamse gezelligheid onder leiding van Benjamin van der Logt. Verschillende nieuwe en bekende zangers en zangeressen gaan voor ons en jullie een echte Jordaanse middag/avond zorgen. Wie er komen optreden is nog niet bekend. Dit zal via posters in het café en Facebook terug te vinden zijn. Benjamin