Agenda juni 2022

Agenda juni 2022

Zondag 5 juni
Het is heerlijk vertoeven op ons terras met een  mooi speciaal bier of een heerlijk glas wijn.
Misschien een ambachtelijk bitterballetje erbij ?

Vrijdag 10 juni 20.00 uur
Het geluid van de de Zaanstreek.
Inmiddels zijn er al verschillende voorrondes geweest waar beginnende artiesten, zangers en bandjes hun geluid te horen brachten. Een jury heeft beoordeeld wie er door mocht naar de volgende ronde en deze zal in Café De Schot plaats vinden. Dus, lijkt het je wat om een gezellige avond met leuke artiesten mee te beleven, kom vrijdag avond naar ons Café, Het geluid van de Zaanstreek!

Zondag 12 juni
We gaan natuurlijk weer op groot scherm Formule 1 uitzenden. Dit keer vanuit Azerbeidzjan en al om 13.00 uur. Ons café is open vanaf 12.00 uur.
s’Avonds wordt er een darttoernooi gehouden voor een groep van Only Friends. Dit zal rond 19.30 uur beginnen. Lijkt het je leuk om hierbij als vrijwilliger te helpen of om als publiek deze groep aan te moedigen, je bent van harte welkom!

Woensdag 15 juni 16.00 uur
haring-happenHaringhappen vanaf een uur of 4. De nieuwe haring mag vandaag voor het eerst verkocht worden en daarom gaan we deze vanmiddag en begin avond lekker proeven. De eerste haring krijg je van het huis, samen met een lekker korenwijntje (als je dat lust). Smaakt het naar meer……. dat kan natuurlijk, maar dan vragen we een kleine bijdrage. Via facebook Café De Schot kun je je aanmelden voor deze altijd gezellige middag.

Zondag 19 juni 2022
Formule 1 vanuit Canada  op het circuit van Gilles Villeneuve om 20.00 uur. Natuurlijk op groot scherm live bij ons!

Zondag 26 juni 2022
tour de schot 2022