Agenda december 2018

Agenda december 2018

Zaterdag 1 december20.00 uur
Kwalificatie toernooi Saen Trophy. In een ranking van 8 toernooien alweer nummer acht om aan mee te doen. Nog steeds ranking punten te verdienen, snoeppotten te winnen. En natuurlijk mogen ook de reeds geplaatste spelers meedoen!

Let op, woensdag 5 december is er geen BREEK DE WEEK!

Zaterdag 15 december, 13.00 uur
Superleaque wedstrijd, De Schot tegen Flora bar. Natuurlijk kun je weer voor de deur parkeren, staat de soep lekker warm te wachten met een lekker broodje erbij!

Zaterdag 22 december, 20.00 uur
Eind kwalificatie toernooi darten Saen Trophy. Dit is echt de aller laatste mogelijkheid om je te plaatsen voor de Saen Trophy 2019. De reeds geplaatste spelers mogen hier niet meer aan deelnemen. De laatste 8 heren en 2 dames verzekeren zich van een ticket voor de Saen Trophy!
saentrophybaan

Maandag 24 december, Kerstavond
We gaan er een gezellige Kerstavond van maken.

Eerste en Tweede Kerstdag , 25 en 26 december, dinsdag en woensdag zijn wij gesloten! Donderdag 27 december zijn wij weer vanaf 15.00 uur voor jullie geopend!

Vrijdag 28 december, Start Saen Trophy 2019. 

Zaterdag 29 december, dag 2 Saen Trophy

Zondag 30 december, dag 3 Saen Trophy

 

Ouderjaarsavond zijn wij besloten. Voor informatie om mee te doen in de feestvreugde, vraag gerust even aan de bar of telefonisch!

Wensen zij iedereen een hele goede jaarwisseling toe, willen wij jullie bedanken voor alle gezelligheid die wij afgelopen jaar met jullie hebben gehad, bedanken voor alle aanwezigheid bij de diverse evenementen die wij georganiseerd hebben. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Tot volgend jaar!
Dave, Tanja en Vienne            vuurwerk