Agenda 1 Juli 2020

Lieve vrienden van Café De Schot,

Wat hebben we een fantastische fijne weken gehad in juni en wat was en is het fijn om jullie weer terug te zien.

Helaas is er ook nog veel niet mogelijk en blijft de 1.5 meter bestaan en zijn we nog steeds verplicht om iedereen een zitplaats aan te wijzen. We zien op dit moment dan ook nog geen mogelijkheid om een evenement te organiseren op wat groter niveau zoals Jordaan AAN DE Zaan bijvoorbeeld. Meezingen mag ook nog niet, net als juichen, aanmoedigen of iets van dien aard.

Wat kunnen we wel!!!!!!  Natuurlijk zenden we alle Formule 1 wedstrijden uit op groot scherm en meerder tv’s. Om zeker te zijn van een plaats is het verstandig om te reserveren!!!! Zondag 5 en 12 juli Formule 1 Oostenrijk en zondag 19 juli Hongarije. Alle races beginnen om 15.10 uur!

Iedere woensdag kun je mee eten met BREEK DE WEEK. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur kun je voor een klein bedrag met ons mee eten “wat de pot schaft”. Meestal is dit via Facebook terug te vinden. Raadzaam om even door te geven wanneer je mee wilt eten want op= op!

Iedere zondag gaan er om 10.00 uur vanuit het café een aantal wielrenners een eind trappen. Wil je mee fietsen? Neem even met Dave contact op.

Team Tour de Schot 2016-4

 

Er kan en mag weer gedart worden, echter wel met in acht neming van de 1.5 meter afstand. We hebben 1 baan boven en baan beneden voor jullie
Corona proef gemaakt, wees welkom en gooi lekker een pijltje. Toernooien mogen nog niet, competitie is ook nog niet zeker maar het begin is er!

Bierproeverijen kunnen wij voor jullie regelen. In kleine groepen krijg je 5 of 6 verschillende speciaal bieren te proeven met een bijpassend klein hapje. De kosten voor deze proeverij zijn € 27,50 en hiervoor krijg je een mooie proeverij, uitleg over de bieren, het brouwproces en verschillende kleine hapjes. Graag voortijds reserveren !

foto bar cafe de schot